Als schoolverlater ben ik op 18-jarige leeftijd als lasser gaan werken bij de Plaatijzerfabriek in Apeldoorn en al snel kwam ik er achter dat dat vak niets voor mij is. Ik ben gaan nadenken en dacht: mijn ouders hebben een kapsalon en ik ben al jaren met passie aan het experimenteren met mijn haren... ik ga het kappersvak in.

Na een 2-jarige opleiding aan het Haarstylistencollege in Arnhem heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers in Arnhem, Elst, Vaassen, Deventer en Apeldoorn.

Na 3 jaar bij diverse kapsalons te hebben gewerkt  kreeg mijn moeder een auto-ongeluk. Omdat het herstel langer tijd in beslag zou nemen hebben mijn ouders gevraagd om in te vallen. Het contract met mijn werkgever zou spoedig verlopen en mijn ouders staan ook altijd voor mij klaar dus ben ik heb ja gezegd. Het is niet altijd even makkelijk om tussen de baas en het personeel in te staan maar ik heb zeker een leuke tijd gehad in de kapsalon. Het herstel heeft ongeveel driekwart jaar geduurd en ik ben blijven plakken, het 'even' invallen werd zeven jaar.  Een leuke periode met hoogtepunten en dieptepunten.

Uiteindelijk wilde ik wat anders gaan doen en besloot ik een opleiding te volgen tot systeembeheerder. Na mijn diploma te hebben behaald heb ik nog een paar Microsoft certificaten behaald en een hele leuke stageperiode gehad bij een overkoepelende organisatie voor basisscholen. En nadat mijn stage er op zat heb ik nog een project gecoördineerd en uitgevoerd voor deze organisatie. Daarbij heb ik alle aangesloten basisscholen -een stuk of 25- gemigreerd naar een nieuwe internetprovider en de servers op deze scholen een upgrade gegeven.

Toen de klus geklaard was ben ik via-via bij UPC naar binnen gerold en heb daar een dienstverband van 12 jaar gehad. Diverse dingen zijn op mijn pad gekomen. Lange tijd op de klantenservice gewerkt, de opkomst van digitale telefonie en tv meegemaakt, klachten afgehandeld. De dingen die er uit sprongen waren voor mij het coördineren van het BHV team, de tevreden klanten die ik met vragen, problemen en klachten heb mogen helpen, het werken in het testlab voor nieuwe apparatuur, een team aansturen en het coördineren van interne en externe partijen ten behoefte van en afwijkend product. De laatste 5 jaar heb ik veel verandering meegemaakt binnen het bedrijf. In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar de winkel van UPC, die net nieuw geopend werd in Apeldoorn. Daar heb ik de introductie van mobiele telefonie, de Fusie tussen UPC en Ziggo en uit eindelijk de joint joint venture tussen Ziggo en Vodafone meegemaakt. Een avontuur waar ik heel erg van heb genoten.